Pusti video zapis

O nama

Kompanija EkoGradnja osnovana je 2002. godine, registrovana kao samostalna radnja za proizvodnju betonske galanterije.

U toku svog razvoja preduzeće je dosta ulagalo u opremu, ali je svakako najveću investiciju uvek predstavljao stručno osposobljen kadar. Kvalitet betonskih proizvoda je doveden na viši nivo, kao i kapacitet proizvodnje.

Kompanija EkoGradnja trenutno ima 80 zaposlenih. Osim proizvodnje betona i betonskih proizvoda bavimo se izvođenjem radova u niskogradnji. Menadžment kompanije sa timom stručnjaka i obučenim radnicima svih potrebnih profila, pruža podršku i razvija inovativna rešenja u obavljanju sklopljenih poslova, sa ciljem što bržeg, kvalitetnijeg i savremenijeg odgovora na zahteve klijenata.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit.

Lorem ipsum

Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit.

Lorem ipsum

Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus.

Ekonomični, stručni i opremljeni

Pronalazimo ekonomična rešenja koja su u skladu sa ekološkim normama. U toku svog razvoja preduzeće je dosta ulagalo u opremu, ali je svakako najveća investiciju uvek predstavljao stručno osposobljen kadar.

Politika kvaliteta

Kompanija će svojim korisnicima nuditi proizvode i usluge takvog kvaliteta koji će zadovoljiti zahteve korisnika, smanjivaće troškove poslovanja, povećavati učinak i profitabilnost poslovanja uz stalnu motivaciju zaposlenih. Stalno će se razvijati svest o kvalitetu i unapredivanja kvaliteta u svim sektorima i na svim nivoima. Kontrolisaće se poštovanje propisa, radne discipline, mere zaštite na radu i životne sredine i povećavaće se odgovornost za zaštitu životne sredine. Kompanija preuzima odgovornost da će zaustaviti proizvodnju ili distribuciju svakog proizvoda koji dovodi do neprihvatljivog rizika po zdravlje i sigurnost čoveka i njegove životne sredine.

ZATVORI